Aanbod: Teambuilding

Daar waar de klassieke teambuilding stopt, start Learning Path. Learning Path ontwikkelt voor je organisatie een teambuilding op maat, waar fun met leren gecombineerd wordt. Door samen met je team prikkelende en uitdagende opdrachten te vervullen, stimuleren we de samenwerking, het groepsgevoel en het informeel leren. Zo wordt het team zelf de bron van leren. Vanuit fun en een positief leerklimaat zetten we niet alleen in op verwondering maar ook op probleemoplossend denken. Via deze twee insteken versnelt Learning Path het leerproces van een team. We dagen jullie uit in samenwerken, verstillen, lachen, overleggen, … en nog zoveel meer. In een team waar meer verbondenheid is, mag/kan iedereen in zijn talent en kracht staan.

Bij ons kan je terecht voor een teambuilding vanaf een halve dag tot een meerdaagse. Wij stemmen het programma af op jullie noden. Wil je het accent leggen op verbinding creëren, op vertrouwen de focus leggen of uitdagingen zoeken en talenten bij elkaar ontdekken? We gaan zowel outdoor als indoor aan de slag en zoeken samen naar de geschikte locatie. Omdat we voor u graag op maat werken, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Referentie: Stadsbestuur Lommel Een perfecte samenwerking. Anders kunnen we ons partnership voor de Medewerkersdagen met Carl en Jo van Learning Path niet omschrijven. Onze vraag was om een workshop of sessie te organiseren rond de zes kernwaarden van de stadsdiensten die voor ons belangrijk zijn. Ze hebben dat op een zeer originele en doeltreffende manier aangepakt. De reacties van alle deelnemers logen er niet om. Het werd een workshop met een gezonde mix tussen humor en ernst, actie en reflectie en teambinding.

Hun creativiteit ging zelfs zover dat ze op het idee kwamen om onze medewerkers vooraf warm te maken voor de Medewerkersdagen, waarbij de zes kernwaarden opvallend in beeld kwamen.

Vooraf meedenken, niets aan het toeval overlaten en daarna een perfecte uitvoering van de workshop. Kijk, zo hebben we onze partners graag. Vooral zo verder doen Carl en Jo! Voor ons komt er zeker een vervolg aan de samenwerking.
Stadsbestuur Lommelhttps://www.lommel.be
Referentie: PXL Digital - Hasselt Sinds een aantal jaren doen we in onze opleidingen regelmatig beroep op de expertise van Learning Path voor alles wat te maken heeft met ervaringsgericht leren. We kijken hier telkens positief op terug. Het was dan ook evident om voor de kennismaking van nieuwe collega’s, owv integratie van graduaatsopleidingen, beroep te doen op hun kennis en gedrevenheid.
Zoals verwacht slaagden zij erin om zelfs de meest kritische mensen te enthousiasmeren en hun terughoudendheid om te buigen naar gedrevenheid om deel uit te maken van een succesvol team. Naast een stukje zelfreflectie was er ook een leuk wedstrijdgehalte verbonden aan deze activiteit. Het was mooi om te zien hoe gereserveerdheid heel snel plaats maakte voor spontaniteit.
Reacties van deelnemers: ‘Zoals steeds lieten Jo en Carl niets aan het toeval over en trakteerden ons op een tot in de puntjes voorbereide activiteit!‘, ‘Ik hou niet van quizzen en spelletjes, maar wat heb ik genoten van deze activiteit!’, ‘De perfecte manier om mijn nieuwe collega’s op een ontspannen en ook wel spannende manier te leren kennen!’
PXL Digital - Hasselthttps://www.pxl.be/digital


Teambuilding