Aanbod: Re - connect

Waar is de tijd dat je samen met je collega’s op de werkvloer het beste van jezelf kon geven? Elke schakel samen zoals een geoliede machine. Niet steeds 1,5m afstand moeten houden en wanneer het nodig was switchen naar telewerk.

Hunkeren we niet allemaal terug naar het hechte team(work) waarbij je jezelf mag zijn in relatie met je dierbare collega’s? Gaat het niet raar zijn om terug een team te vormen?

Grijp deze periode de kans om terug te investeren in jullie team. Kijk terug met de nodige verwondering naar elkaar en leer van elkaar. Sta stil bij de afgelopen periode en blik samen vooruit als team naar de toekomst!

Kies bewust voor een teamtraject op maat met Learning Path na een woelig corona jaar waar letterlijk afstand bewaren en online werken de norm waren. Een teambuilding waar in actie gaan, samen beleven en reflecteren de ingrediënten zijn van een beklijvende dag.

Gun je team de kans om terug in verbinding te komen met elkaar! Neem een kijkje in onze flyer en samen maken wij re-connect voor jullie mogelijk.

We gaan zowel outdoor als indoor aan de slag en zoeken samen naar de geschikte locatie. Omdat we voor u graag op maat werken, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Own your Learning (Path) Re - connect Voorbij Corona